Finns det någon som inte vill ha det snyggt och stilrent i sitt hem? Ja, kanske, men majoriteten av alla människor vill ha ett hem som är trevligt inrett, rätt i tiden och som dessutom är hållbart. Att köpa inredning är idag väldigt enkelt. Det finns mängder med olika butiker ute på stan och ännu fler på internet.

Det är inte bara i våra hem som vi vill ha det snyggt, även på arbetsplatsen är det otroligt viktigt att trivas. Vi spenderar trots allt majoriteten av vår vakna tid på jobbet. Arbetar man utomhus har inredningen kanske inte så stor betydelse, men jobbar man på ett kontor kan det ha stor påverkan på hur arbetsdagen och miljön känns. Som företagare kan du använda Fakturino för factoring, men även för företagslån om du vill utveckla din verksamhet. Med företagslånet kan du även se till att köpa ny inredning till kontoret, och det bästa är att det inte behöver kosta skjortan.

 

Så inreder du snabbt och billigt

 

Oavsett om du vill inreda i hemmet eller på kontoret så ska du naturligtvis inte behöva tömma plånboken helt. Det finns små enkla medel som du kan ta till för att skapa stor förändring ändå.

1. Textilier

Med lite tyger kan du komma långt och det gäller speciellt i samband med inredning. Du kan hitta nya gardiner som förändrar hela känslan i rummet på ett kick, men även använda dig av kuddar, plädar, mattor och dukar, t.ex. för att göra lunchbordet lite mer inbjudande.

2. Gröna växter

Få saker kan förändra känslan i ett rum så mycket som ett par gröna växter och dessutom är växter riktigt bra att använda sig av för att rena luften omkring er. Ställ in några riktigt bra växter på kontorsrummen, i sovrummet hemma, i vardagsrummet eller i entrén. Ska växterna stå på jobbet rekommenderar vi dock att du väljer växter som är mycket tåliga.

3. Belysning

När man talar om belysning är det inte många som associerar detta med inredning, men sanningen är att belysning faktiskt är en av de viktigaste saker att lägga fokus på. Se till att det finns ett bra allmänt ljus, t.ex. taklampa, men satsa även på punktbelysning i form av fönsterlampor, arbetslampor och lampor med “mysstämning”. Inredningsexperterna menar att det bör finnas mellan 4-10 ljuskällor i varje rum.

4. Dekorplast

Dekorplast är en självhäftande plast som kan transformera vilken yta som helst till vilket material som helst. Den självhäftande plasten kan få det tråkiga gamla Ikea-bordet att se ut att vara i äkta marmor eller göra kaklet i badrummet snyggt och modernt i granit. Plasten är otroligt enkel att använda sig av och sitter som berget om du fäster den rätt.