Har du tomma eller tråkiga väggar hemma? Med rätt tavlor kan du förnya vilken vägg som helst där hemma. Tavlor är inte bara fina, de kan också vara bra att inreda med när du har en tråkig vägg som du inte vet hur du ska fixa. Till exempel kan du skapa en tavelvägg med alla dina favorittavlor.

Tavlor behöver inte vara dyra för att vara snygga, utan nu för tiden finns det många företag som säljer tavlor och posters till väldigt bra priser. Hos https://dearsam.se/ hittar du många snygga posters och ramar för att inreda ditt hem. Det finns även många olika posters och tavlor som du kan välja, till exempel Hollywood ikoner, kända tavlor och texttavlor. Men hur vet man vilka posters man ska välja? Innan du börjar välja posters kan du välja ett tema först och det enklaste temat är svartvitt. Tänk även på att försöka hålla en röd tråd, det blir snyggast om alla tavlor matchar. Det är viktigt att du blir nöjd med inredningen så välj bara posters som gör dig glad och som du tycker om.

Ett lätt misstag som många gör är att de hänger sina tavlor och posters för högt eller för lågt. Tänk på att de ska hänga i ögonhöjd för harmoni i rummet. För att få fler tips på hur du inreder med tavlor och posters kan du läsa denna artikel för extra inspiration.

Egentligen finns det inget rätt eller fel när det kommer till tavlor och posters. Du kan hänga dem på en vägg eller ställa dem i ett fönster – vissa har till och med tavlor på golvet. Visa upp dina tavlor på ett sätt som gör dig glad.

En vägg full med tavlor går aldrig ur stil och det finns många olika sätt att skapa en tavelvägg. Du kan antingen ha en färgglad tavelvägg, svartvitt eller blommigt. Var kreativ! Väljer du ett färgglatt tema kan du matcha tavlorna med möblerna eller ha tavlor i samma nyans som din vägg för ett helhetsintryck.

Placering av tavlorna kan vara svårt, här kan du läsa om hur du hänger upp tavlor. Kom ihåg att en tavelvägg tar tid att göra. Lägg ner energi för att få den så snygg som möjligt då en vägg syns mest när man går in i ett rum.

För inspiration kan du klicka här för mer tavelväggar.