En av de hetaste inredningstrenderna just nu är tavelväggen. Till skillnad från många andra trender riskerar den inte att bli tråkig. Även om många redan har en tavelvägg hemma, så är fortfarande varje konstellation unik och personlig för den som bor där. Vi har några tips på hur du får ihop den snyggaste och mest personliga tavelväggen – dessutom till ett riktigt bra pris.

Planera och samla motiv

En tavelvägg är oftast ingenting man skapar på en dag. Låt det ta tid och leta efter motiv som verkligen tilltalar dig och speglar din personlighet. Med tanke på att allt mellan 5 och 50 tavlor kan behövas, beroende på storlek och utrymme, är det lika bra att börja samla nu direkt. Hos Desenio Outlet kan du just nu hitta tavlor och posters till riktigt låga priser. Outleten utlovar alltid minst 50% på originalpriset och de erbjuder ett riktigt stort sortiment. Här är den perfekta starten för en tavelvägg.

Sammansättning av en tavelvägg

Var inte för ivrig med att sätta upp dina tavlor. Låt samlingen stå på golvet ett tag tills du känner att du börjar få ihop tillräckligt många för att täcka hela den uttänkta platsen. Försök hålla dig till ett tema, antingen svartvitt, mycket färg, fotografier eller abstrakt konst. Det ska passa in naturligt i din övriga inredning och inte vara så utstickande att du riskerar att tröttna på det.

Fördelen med en tavelvägg är att den inte är beständig. Du kan när du vill byta ut en tavla som du inte är helt nöjd med, eller lägga till nya fynd du har hittat. Märker du att din inredningsstil börjar ändras är det enkelt att låta tavlorna förändras med den. Glöm inte att ha roligt under sammansättningen och låt det ta den tid som krävs.